Betekenis van single - Betekenis van...

Betekenis van droogloopmat – Betekenis van…Droogloopmatten zijn een geweldige manier om jouw voeten droog en schoon te houden als je op natte oppervlakken loopt of hebt gelopen. Ze zijn gemaakt van een waterdicht materiaal dat is ontworpen om water te absorberen en te voorkomen dat het door de mat sijpelt.

Droogloopmatten kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen voor jouw deur op de grond worden geplaatst, zodat je geen vuil in je huis of kantoor vindt. Ze kunnen ook worden gebruikt als mat voor de voer- en waterbakken van jouw huisdier, zodat ze niet vies of nat worden.

Verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat

Een droogloopmat is een deumat die wordt gebruikt om op te lopen als de vloer nat is. Het heeft een rubberen oppervlak en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Een inloopmat of schoonloopmat daarentegen is een mat die wordt gebruikt om op te lopen als de vloer droog is. Het heeft een rubberen oppervlak en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Combineren van droogloop- en schoonloopmat

Soms kunnen beide matten met elkaar gecombineerd worden. Je legt dan een droogloopmat buiten net voor de ingang en een schoonloopmat direct in de ingang. Wanneer de droogloopmat in contact komt met natte schoenzolen neemt deze buiten het vocht ook wat vuil op. Dat komt daardoor niet binnen in het gebouw. De schoonloopmat neemt daarna de rest van het vuil op, waardoor je fors kunt besparen op de schoonmaakkosten in het pand.
Author: Lydia Wilson